Sijainti

Sahala sijaitsee 3 km päässä Rautalammen kylästä (2000 asukasta), rauhallisen maaseutu asfalttitien 5451 varrella rauhallisella ja puhtaalla metsä- ja järvialueella Suomessa. Lähimpiä kaupunkeja ovat Suonenjoki (8000 asukasta, 20 km, rautatie), Kuopio (100 000 asukasta, 70 km, lentokenttä, rautatie) ja Jyväskylä (70 000 asukasta, 95 km, lentokenttä, rautatie). Suomen pääkaupunki Helsinki on noin 4 tunnin junamatkan päässä .

Rautalammin kunnan alueella useimmat suuret järvet ovat juotavan puhtaita, metsissä kasvaa monia puulajeja sekä muuta monipuolista kasvillisuutta. Metsissä on erilaisia ​​eläimiä (mm. satunnaisia ​​karhuja, susia ja ilveksiä) ja sekä runsaasti kalaa puhtaissa järvissä.

Rautalammella ja Suonenjoella on myös koulut sekä siistit ja viihtyisät uimahallit, joissa on hyvät saunat rentoutumiseen. Suonenjoen uimahalli on isompi ja melko uusi, siellä on myös kylmäallas. Rautalammen koulukeskuksessa (3 km Sahalasta) on erittäin hyvä kuntosali tennikselle, sulkapallolle, koripallolle jne.


Katso Sahalan Google Earthin sijainti .

Lisää kuvia Sahalasta voi katsoa täältä.