Owners of Sahala

Vessi and Marie

Vessi on alunperin valmistunut Helsingin yliopistosta maatalouden ja metsätalouden alalta. Hän on pyörittänyt Sahalan tilaa, mutta on myös sarjayrittäjä. Vessi haluaa kehittyä ja innovoida jatkuvasti ja tarjoaa apuaan GLC:n tuotantotiimeille.

Koulutuksensa, mutta pääosin entisten ja nykyisten yritysten kautta hänellä on laajat tiedot ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta, vuorovaikutustaidoista ja sosiaalisista taidoista, metsätaloudesta, liiketaloudesta ja maataloudesta. Ikäisekseen hän on erittäin hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa ja hänellä on erittäin terveelliset elämäntavat.

Marie on koulutukseltaan fysioterapeutti, mutta nykyään hänkin työskentelee ennaltaehkäisevän terveydenhuollon parissa konsulttina. Hän työskentelee myös perheyrityksissä ja on erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

Marie ja Vessi tekevät kaikkensa saadakseen GLC:n hyvälle polulle, jakaen omaa tietotaitoaan yhteisön jäsenille. He asuvat Kalliotalossa, vain 500 m maatilakeskuksen ulkopuolella Kasvunpaikan talon ja kuuluisan HolySmoke-saunan vieressä joen rannalla.

Vessi ja Marie työskentelevät GLC:n konsultteina. Molemmat ovat innokkaita, kykeneviä ja halukkaita siirtämään kaiken teknisen, taloudellisen, biologisen, sosiaalisen ja hallinnollisen tiedon vapaasti GLC:n jäsenille tehdäkseen yhteisön hallinnosta tehokkaampaa ja stressittömämpää.  

Jotkut hakijat ovat kyselleet millä arvoilla ja periaatteilla
yhteisössä toimitaan. Yhteisön ideoijan, Veli-Jussi Jalkasen artikkeleita ja kirjoituksia voit lukea hänen kotisivultaan vessi.eu tai facebookissa Veli-Jussi Jalkanen. Toisaalta yhteisö tulee määrittämään käyntiin lähdettyään yhteisönä demokraattisesti tarkemmin omat elämänmuotonsa ja käytänteensä.