Avoimia työpaikkoja Good Life CommunityssäTOIMINNANJOHTAJA

Historiallinen, suuri ja moderni Sahalan kartano Rautalammilla etsii toiminnanjohtajaa tänä vuonna perustettavaan osuuskuntaan.

Osuuskunnan on tarkoitus perustaa innostava kansainvälinen ja kulttuurienvälinen yhteisö 30-50 hengelle. Elämästä suunnitellaan kestävää, modernia, turvallista, terveellistä ja luontoon suuntautunutta elämää, joka perustuu hyviin ja pysyviin arvoihin, jotka yhdessä yhteisön suunnitelmien kanssa on kirjoitettu sen verkkosivuille www.goodlifecommunity.fi.

TJ:lta odotetaan innovatiivisuutta, kehitysmyönteisyyttä, lämminsydämisyyttä, erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä kykyjä organisoida ja johtaa ihmisiä, jonkin verran taloustaitoja ja vähintään 3 kielen osaamista.

Sinä, joka täytät vaatimukset ja olet kiinnostunut tästä työstä/urasta, ota yhteyttä agronomi ja toimitusjohtaja Veli-Jussi Jalkaseen, +358400 763700, vessi@sahalankartano.fi, tutustuttuasi huolellisesti verkkosivuihin ja suunnitelmiin.


MARKKINOINTISIHTEERI

Työ on Suomeen perustettavan yhteisön (Good Life Community, GLC) määräaikainen projektityö, jonka tavoitteena on markkinoida yhteisöä nuorille aikuisille ja opiskelijoille ym. Euroopassa.

Tehtävään valitulla tulee olla hyvät ongelmanratkaisutaidot ja vähintään kandidaatin opiskelutaso, erittäin hyvät SOME-, verkottumis- ja yhteisöllisyystaidot, järjestelmällisyyttä sekä hyvä kielitaito.

Palkkaus tulee osittain entisten näyttöjen ja osaamistason, ja osittain myös saatujen tulosten mukaan. Eduksi valinnassa on hakijan kiinnostus ja halu liittyä yhteisön jäseneksi.

Työn voi tehdä myös etätyönä ja aloittaa välittömästi. 


Pikaiset vastaukset Veli-Jussi Jalkanen, vessi@sahalankartano.fi tai 0400763700